Boudoirfotografering- Den perfekta presenten till någon man tycker om- och den absolut bästa presenten till dig själv!

”En sån himla rolig grej att göra! Man får känna sig som en modell för en stund. Till en början var jag lite nervös men slappnade snabbt av då Karin är en superduktig fotograf och så lätt att umgås med. Så himla roligt! Och bilderna blev grymt bra!” – Josephine Kleback

Att tänka på inför fotograferingen

♡ I fotograferingen ingår ca 1 timmes fotografering, så ta gärna med flera ombyten. 

♡ Kom ihåg att vi behöver ljus under fotograferingen, bästa tiden under vinterhalvåret är mellan 10-14. I studion går det bra att fota när som helst på dagen. Självklart kan vi även under sommarhalvåret ta bilderna utomhus. 

♡ Kom sminkad och ordninggjord i håret. Om du behöver hjälp med detta har jag en tjej som jag kan rekommenadera som jag samarbetar med. 

♡ Ta gärna med pärlhalsband, blommor, skor, en slöja, spets etc. Det är sådant som blir fint på bild. 

♡ Vill du och din kompis fotas vid samma tillfälle? Det går jättebra. Vi varvar att ta bilder på er, det blir garanterat en rolig stund. 

♡ Tänk på att boka fotograferingen i god tid innan bröllopet om ni önskar beställa en fotobok eller liknande, då det är lite leveranstid på sådana produkter. 

”Karin fick mig att känna mig mycket avslappnad framför kameran. Detta var en fin och samtidigt spännande upplevelse och bilderna blev helt fantastiska! En rekommendation till er som vill ge era män en fin gåva.”- Elin Strandberg

Vad väntar du på? Boka in årets bästa investering nu!