cropped-19942726_663949507130401_338186369995153897_o.jpg

Anlita mig för att ta bilder till företaget!

Oavsett om ert företag är litet eller stort så speglar bilderna mycket av vilka ni är. Bra bilder påverkar intrycket av ert företag. Jag hjälper er med bilder på personal och lokaler. Porträtt i studio eller i kontorsmiljö. Jag tar med mig utrustningen till ert företag och tar bilderna på plats, eller så kommer ni till min studio för porträttbilder. 

Ge ett bra första intryck!

Jag gör alla typer av reklamjobb, porträtt, gruppfoton, produktbilder, interiör/exteriör.

Uppdatera ofta

En bild på personal i arbete eller tillsammans med de maskiner ni använder ger ett tryggt intryck för blivande kunder. 

Kom ihåg att uppdatera hemsidan med nya och fräscha bilder på personalen och arbetsplatsen. Det ger ett intryck av att ni hela tiden utvecklas och förnyas!

Kontakta mig för prisuppgifter

Hör av er till mig för prisuppgifter och tidsbokning!