Bäst!

Valde Karin på vårt hemliga bröllop. Superduktig och kunde verkligen få barnen att känna sig bekväma framför kameran. Bäst! 

- Caritha Barkskog

Öga för bilder

Enligt mig besitter Karin de viktigaste faktorerna för en fantastisk fotograf. Öga för bilder och en öppenhet som får en att slappna av och länna som att man bara hänger lite med en gammal vän. Vi är supernöjda! 

-Rebecka Tillery

Många härliga ögonblicksbilder!

Helt fantastiska bröllopsbilder! Vi bugar och bockar för alla fina bilder och det smidiga och lätta samarbetet. Vi hade kul under porträttfotograferingen, ingen gäst märkte av fotograferingen i kyrkan och det blev många härliga ögonblicksbilder. Supernöjda! 

- Frida & David

Karin gav en självförtroende och mod!

Otroligt proffessionell, lyhörd och ingjöt trygghet hos modellerna (jag och min man) hur vi skulle stå, vad vi skulle göra osv. Som gravid är det ju inte säkert att man känner sig supersmashing varje dag direkt, men Karin gav en självförtroende och mod. Jättefina klänningar för utlåning. 

Sen resultatet- var helt enastående. Plus i kanten för snabb leverans av bilderna. Karin M Persson foto rekommenderas verkligen! 

- Madeleine Sahlin

Man blir så glad

Vill ni ta fina kort så boka hos Karin! 
Hon är superdukig, världens trevligaste, finaste tjej. 

Man blir så varm i kläderna så fort man står framför kameran och man blir så glad. 

Bilderna man får blir jättefina! - Patricia Järvensivu Johansson

Som en modell för en stund

En sån himla rolig grej att göra! Man får känna sig som en modell för en stund.

Till en början var jag lite nervös men slappnade snabbt av då Karin är en superduktig fotograf och så lätt att umgås med.

Så himla roligt! Och bilderna blev grymt bra!

- Josephine Kleback