Porträttfotograf i Dalarna

– ALLA MÄNNISKOR ÄR MINA MODELLER –

Jag älskar att porträttera människor- Stora som små

För mig är det oerhört viktigt att hela fotograferingen blir en rolig upplevelse. Jag tar inga stela gruppbilder utan vi busar och skojar fram äkta och naturliga uttryck.

Jag levererar avslappnade och genuina familjebilder. Mitt mål med fotograferingen är att ni ska känna glädje och pirr i magen när ni tittar på era familjebilder på väggen.

PORTRÄTTFOTOGRAFERING

Jag älskar att porträttera människor. Stora som små!

För mig är det oerhört viktigt att hela fotograferingen blir en rolig upplevelse. Jag tar inga stela gruppbilder utan vi busar och skojar fram äkta och naturliga uttryck. 

Jag levererar avslappnade och genuina familjebilder. Mitt mål med fotograferingen är att ni ska känna glädje och pirr i magen när ni tittar på era familjebilder på väggen.

HUR GÅR DET TILL?

BOKA TID
Om du vill boka ett specifikt datum så var ute i god tid för att garantera att du får den tiden som du vill ha. Man kan ibland även ha tur med kort varsel om någon blivit sjuk och bokat om.

Vi bokar in fotograferingen och du bestämmer själv vart vi fotar. I min studio eller på en fin plats ute. Jag fotar utomhus året om och föredrar det framför studion. Det blir så mycket mer levande bilder utomhus.

FOTOGRAFERING, EFTERARBETE & LEVERANS
Jag bokar alltid in en timme för fotograferingen, även om det många gånger bara tar 30-40 min. Men för att få avslappnade och harmoniska bilder är det viktigt att man inte känner sig stressad.

Efter fotograferingen väljer jag ut de bästa bilderna som jag därefter redigerar lätt i photoshop. Om du för dagen råkar ha fått en finne på näsan så kan du säga till mig så redigerar jag bort den i photoshop. Annars handlar det mest om att få till ett fint ljus i bilderna.

Inom en vecka efter fotograferingen får du ett urval med många fina bilder i stor variation via ett webbgalleri. Här väljer du i lugn och ro ut dina favoriter och kan efter att du sett bilderna även välja att köpa till fler digitala bilder till förmånliga priser. Ett par dagar efter att du valt dina favoritbilder redigeras de klart och levereras digitalt till dig.

SÅ FÅR NI ANVÄNDA BILDERNA
♡ Publicera dem på er egen webbsida, blogg eller i sociala medier. Ni måste alltid ange Foto: Karin M Persson, www.karinmpersson.se

♡ Bilderna får inte redigeras eller beskäras

♡ Ni får göra hur många förstoringar och framkallningar ni vill

♡ Ni får aldrig sälja bilderna vidare eller delta i tävling med dem utan att först kontakta fotografen

OM FOTOGRAFEN

Vad står M:et för i Karin M Persson kanske ni undrar? Jo M står för Margareta. Karin Margareta Persson hette jag när jag föddes 1982. Numer är jag gift och heter Karin Sahlin.

Företaget Karin M Persson Foto registrerades 2015 och jag är nu inne på mitt 5:e år. Jag har hunnit fota över 50 st bröllop och har flera inbokade framöver.

När jag inte fotograferar hittar ni mig antingen nere på gymmet, där jag gärna tränar crossfit eller tillsammans med min bössa ute i skogen, då jag är jägare.

Jag vägrar börja använda kalendern i min mobil- min kalender i pappersform är alltid med mig.


Något jag fascineras av är dinosaurier och jag kan se Jurassic Park filmerna om och om igen. När jag gifte mig hade vi introt till Jurassic park när vi gick ut ur kyrkan och när vi firade vår andra bröllopsdag var det på Universeum i Göteborg där de satt upp en dinosauriepark. Som ni hör har jag en ganska snäll man.


Jag brinner starkt för att ta fram det vackra och unika hos varje person. Jag ser så mycket fint i varje människa och jag har svårt att vara tyst när jag ser något fint. Många gånger blir det en riktig egoboost för personen jag fotar.


PRIS PORTRÄTT

♡ Konsultation kring fotograferingen 

♡ Fotografering i upp till 60  min på valfri plats inom Ludvika

♡ Webbgalleri med bilder för urval

♡ 5 st högupplösta digitala bilder med möjlighet att köpa till fler

2500 kr

familjefotograf-ludvika-dalarna

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

KONTAKT

adress

Karin M Persson foto
c/o Karin Sahlin
Kornellstigen 8
771 43 Ludvika

TELEFON

070-5199525

MAIL

info@karinmpersson.se

Stäng meny