Boudoirfotograf i Dalarna

LET’S GET NAKED!

BOUDOIR-FOTOGRAFERING

-Den perfekta presenten till någon man tycker om- och den absolut bästa presenten till dig själv!

kom igen- du vågar!

Vill du ge din man en gåva på bröllopsdagens morgon som han aldrig kommer glömma?
Eller varför inte bara göra det för din egen skull, en boudoirfotografering brukar vara en riktig ego-boost. Det är även en perfekt present att ge den blivande bruden på möhippan!

Du bestämmer själv vart vi fotar. I min studio, kanske i din egen säng, eller på ett hotellrum. (Vid fotografering på hotell tillkommer priset för rummet)

Vi lyssnar på musik, skrattar och skojar och gör det till en naturlig och avslappnad stund. Vi tar bara bilder som du känner dig bekväm med. Sensuella bilder- Inte vågade bilder. Vi tänker ljus och romantik och tar många detaljbilder. Resultatet blir något du kommer vara stolt över.

Du behöver inte ha någon vana att stå framför kameran, jag instruerar dig så att du känner dig avslappnad och bekväm. Jag vet att många känner sig stela i början och det är ingen fara. Vi har gott om tid att få dig avslappnad och exakt de bilderna vi vill ha.

En boudoirfotografering är till för alla åldrar och kroppar. Det är givetvis inget krav att visa bilderna online, det är din kropp och du som bestämmer!

elin4

naturligt

Karin M Persson fotoDSC_2530

personligt

Karin M Persson fotoDSC_2357

Lyxigt

OM FOTOGRAFEN

Vad står M:et för i Karin M Persson kanske ni undrar? Jo M står för Margareta. Karin Margareta Persson hette jag när jag föddes 1982. Numer är jag gift och heter Karin Sahlin.

Företaget Karin M Persson Foto registrerades 2015 och jag är nu inne på mitt 5:e år. Jag har hunnit fota över 50 st bröllop och har flera inbokade framöver. När jag inte fotograferar hittar ni mig antingen nere på gymmet, där jag gärna tränar crossfit eller tillsammans med min bössa ute i skogen, då jag är jägare.

Jag vägrar börja använda kalendern i min mobil- min kalender i pappersform är alltid med mig.

Något jag fascineras av är dinosaurier och jag kan se Jurassic Park filmerna om och om igen. När jag gifte mig hade vi introt till Jurassic park när vi gick ut ur kyrkan och när vi firade vår andra bröllopsdag var det på Universeum i Göteborg där de satt upp en dinosauriepark. Som ni hör har jag en ganska snäll man.

Jag brinner starkt för att ta fram det vackra och unika hos varje person. Jag ser så mycket fint i varje människa och jag har svårt att vara tyst när jag ser något fint. Många gånger blir det en riktig egoboost för personen jag fotar.

HUR GÅR DET TILL?

BOKA TID
Om du vill boka ett specifikt datum så var ute i god tid för att garantera att du får den tiden som du vill ha. Man kan ibland även ha tur med kort varsel om någon blivit sjuk och bokat om.

Vi bokar in fotograferingen och du bestämmer själv vart vi fotar. I min studio, kanske i din egen säng, eller på ett hotellrum. (Vid fotografering på hotell tillkommer priset för rummet) Jag fotar även boudoirbilder utomhus när vädret tillåter.

FOTOGRAFERING, EFTERARBETE & LEVERANS
Jag bokar alltid in en timme för boudoirfotograferingen, även om det många gånger bara tar 30-40 min. Men för att få avslappnade och harmoniska bilder är det viktigt att man inte känner sig stressad.

Efter fotograferingen väljer jag ut de bästa bilderna som jag därefter redigerar lätt i photoshop. Om du för dagen råkar ha fått en finne på näsan så kan du säga till mig så redigerar jag bort den i photoshop. Annars handlar det mest om att få till ett fint ljus i bilderna.

Inom en vecka efter fotograferingen får du ett urval med många fina bilder i stor variation via ett webbgalleri. Här väljer du i lugn och ro ut dina favoriter och kan efter att du sett bilderna även välja att köpa till fler digitala bilder till förmånliga priser. Ett par dagar efter att du valt dina favoritbilder redigeras de klart och levereras digitalt till dig.

SÅ FÅR NI ANVÄNDA BILDERNA
♡ Publicera dem på er egen webbsida, blogg eller i sociala medier. Ni måste alltid ange Foto: Karin M Persson, www.karinmpersson.se

♡ Bilderna får inte redigeras eller beskäras

♡ Ni får göra hur många förstoringar och framkallningar ni vill

♡ Ni får aldrig sälja bilderna vidare eller delta i tävling med dem utan att först kontakta fotografen

FAQ

Det är alltid lite nervöst innan en boudoir fotografering, men jag ska göra allt jag kan för att du ska känna dig trygg och för att vi ska få just de där bilderna du drömmer om. Här har jag samlat de vanligaste frågorna jag får inför en boudoir fotografering. 

“Jag är för gammal, för stor, för osmidig, för smal, för blek etc”

Vi har alla något som vi tycker mindre om hos oss själva, men låt inte det hindra dig. Låt oss plocka fram det bästa du har istället. Med hjälp av rätt ljus och vinklar lovar jag att resultatet kommer  bli bra. Kom ihåg att alla kroppar är vackra!

Vad ska jag ta med mig?

Du får gärna ta med ett par olika ombyten med underkläder, högklackade skor, smycken och andra detaljer som kan bli fina på bild. Det är också extra fint om du tar med dig någon detalj som är DU, exempelvis om du spelar gitarr så kan du ta med den och så skapar vi vackra bilder med gitarren. Eller om bilderna är en present till din blivande, så kan du ta med någon detalj som ska vara med på bröllopet, hatt, slips, fluga, skjorta, slöja etc. Det blir en fin överraskning! 

Jag trivs inte framför kameran, hur ska jag klara av att vara halvnaken framför kameran då?

Jag brukar alltid börja att ta några bilder med alla kläderna på, det brukar kännas lättare då, vi går tillsammans  igenom underkläderna som du har med dig och provar oss sedan fram. Det brukar vara skönt att ha med sig en tunn morgonrock/nattlinne att börja med, så kan man succesivt gå över från kläder till underkläder. Det kommer bli en avslappnad stämning, vi skojar och skrattar och känns det bättre för dig så LOVAR jag att jag kan ta av mig och fota i underkläder också! Tillsammans gör vi detta till en rolig upplevelse som du sent kommer glömma.

Något mer jag ska tänka på?

Tänk  på att både händer och fötter kommer att synas i bilden, så det är bra om du har snygga naglar. Smörj gärna in hela kroppen så får din hy en vacker lyster, särskilt på vintern då de flesta av oss är torra.

Har du fler frågor så tveka inte att höra av dig! 


BOUDOIRFOTOGRAFERING

♡ Konsultation kring fotograferingen 

♡ Fotografering i ca 60  min på valfri plats inom Ludvika

♡ Webbgalleri med bilder för urval

♡ 5 st högupplösta digitala bilder med möjlighet att köpa till fler

2500 kr

josse8

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

KONTAKT

adress

Karin M Persson foto
c/o Karin Sahlin
Kornellstigen 8
771 43 Ludvika

TELEFON

070-5199525

MAIL

info@karinmpersson.se

Stäng meny