Gravidfotograf i Dalarna

”Before you came into our life I didn’t know what true love was”

Jag älskar gravidfotograferingar! Jag fotar utomhus året runt, då alla årstider har sin charm. Även "mellan-årstiderna" som november och april ger ljuvliga bilder. Jag hjälper er att hitta de finaste platserna som ger bilderna det där lilla extra.

GRATTIS TILL DET LILLA MIRAKLET I DIN MAGE!

Vad roligt att du är nyfiken på att veta mer om hur en gravidfotografering hos mig går till. Detta ligger mig lite extra varmt om hjärtat, då det är så mycket kärlek och längtan i denna typ av fotografering. Det är verkligen en investering och ni kommer att ha minnena kvar hela livet. Många gånger är det tufft och kämpigt att vara gravid men det går inte att förneka det: Det finns inget vackrare än en gravid kvinna!

För att göra det hela ännu mer speciellt erbjuder jag ett stort antal exklusiva gravidklänningar. Känn dig riktigt vacker och lyxig. Jag rekommenderar att man lägga lite extra tid på håret, vilket gör otroligt mycket på en porträttbild. Har ni långt hår så är det väldigt fint att locka det för en lite lyxigare känsla i bilden. Men detta är absolut inget krav. Ni får gärna komma osminkade med endast borstat hår. Alla människor är vackra!

Man kanske inte alltid känner sig på topp som höggravid, man har bristningar och är svullen. Men låt inte detta hindra dig från att dokumentera denna fantastiska tid i livet, det är ju en naturlig del av graviditeten. Men skulle du uppleva bristningar som väldigt störande så går det ofta att tona ner dem, både med hjälp av ljussättning och i efterarbetet. 

Bästa tiden för gravidfoto är så klart individuellt, men generellt kan man säga att någon gång i slutet av 7:e eller 8:e månaden passar bra. Då är magen stor men har ännu inte börjat sjunka. Det kan också vara så att man samlar på sig en hel del vätska under de sista veckorna av graviditeten.

 Jag fotar gravidbilder utomhus året om. Vi kommer givetvis överens om platsen. Närhet till sjö, i skogen eller på en äng kanske? Vi hjälps åt att hitta den finaste platsen som passar er.

Vill du att vi fotar i bara underkläder eller i kläder som visar magen? Tänk då på att inte bära åtsittande byxor som jeans före fotograferingen. Det blir lätt tryckmärken på magen som kan sitta kvar i timmar. Så kom gärna till fotograferingen i löst sittande kläder. Det är du som bestämmer hur mycket hud du vill visa, det är väldigt individuellt vad man tycker om och känner sig bekväm i.

När du väljer att bli fotograferad hos mig behöver du inte känna att du ska kunna posera. Jag hjälper dig att känna dig avslappnad och tillsammans hjälps vi åt för att få de finaste bilderna. Ofta brukar dessa fotograferingar vara fulla av skratt och många säger att det var mycket roligare än de trodde att det skulla vara.

  Jag har som sagt flera vackra och exklusiva gravidklänningar som jag lånar ut under fotograferingen utan extra kostnad. Mitt klänningsförråd fylls på hela tiden, då jag ÄLSKAR att köpa denna typ av klänningar. Klicka på länken nedan för att komma till ett galleri med klänningarna.

HUR GÅR DET TILL?

Om du vill boka ett specifikt datum så var ute i god tid för att garantera att du får den tiden som du vill ha. Man kan ibland även ha tur med kort varsel om någon har fått sjuka barn och bokat om.  Vi bokar in fotograferingen och möts i min studio på Industrivägen 8 i Ludvika där du får välja ut vilken klänning du vill ha, därefter åker vi till fotograferingsplatsen.

  FOTOGRAFERING, EFTERARBETE & LEVERANS
Jag bokar alltid in en timme för gravidfotograferingen, även om det många gånger bara tar 30-40 min. Men för att få avslappnade och harmoniska bilder är det viktigt att man inte känner sig stressad. Jag fotar gravidbilder utomhus året om. Det är lika vackert med frost i gräset i november som det är i solnedgången i juni.

Efter fotograferingen väljer jag ut de bästa bilderna som jag därefter redigerar lätt i photoshop. Om du för dagen råkar ha fått en finne på näsan eller liknande så kan du säga till mig så redigerar jag bort den i photoshop. Annars handlar det mest om att få till ett fint ljus i bilderna.

Inom en vecka efter fotograferingen får ni ett urval med många fina bilder i stor variation via ett webbgalleri. Här väljer ni i lugn och ro ut era favoriter och kan efter att ni sett bilderna även välja att köpa till fler digitala bilder till förmånliga priser. Ett par dagar efter att ni valt era favoritbilder levereras de digitalt till er. 

SÅ FÅR NI ANVÄNDA BILDERNA

♡ Publicera dem på er egen webbsida, blogg eller i sociala medier. Ni måste alltid ange Foto: Karin M Persson, www.karinmpersson.se 

♡ Bilderna får inte redigeras eller beskäras

♡ Ni får göra hur många förstoringar och framkallningar ni vill

♡ Ni får aldrig sälja bilderna vidare eller delta i tävling med dem utan att först kontakta fotografen

OM FOTOGRAFEN

Vad står M:et för i Karin M Persson kanske ni undrar? Jo M står för Margareta. Karin Margareta Persson hette jag när jag föddes 1982. Numer heter jag Karin Sahlin, då jag tagit min mammas flicknamn.

Företaget Karin M Persson Foto registrerades 2015 och jag är alltså inne på mitt 8:e år nu. Jag har hunnit med många fotograferingar under dessa år och jag har fotat över 100 bröllop!
När jag inte fotograferar tycker jag om att spela padel, och så är jag jägare och mår som allra bäst när jag är ute i skogen.

Jag bor i centrala Ludvika med den bästa sambon man kan tänka sig: border collien Chico, 12 år. Jag älskar renovering och inredning och tycker om att fixa i mitt hus som är byggt 1934.

Jag brinner starkt för att ta fram det vackra och unika hos varje person. Jag ser så mycket fint i varje människa och jag har svårt att vara tyst när jag ser något fint. Många gånger blir det en riktig egoboost för personen jag fotar.


GRAVIDFOTOGRAFERING

♡ Konsultation kring fotograferingen 

♡ Fotografering i ca 60  min på valfri plats inom Ludvika

♡ Lån av kläder- upp till 2 ombyten med vackra gravidkläder

♡ Webbgalleri med bilder för urval

♡ 5 st högupplösta digitala bilder med möjlighet att köpa till fler 

2500 kr

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Stäng meny