Porträttfotograf i Dalarna

– ALLA MÄNNISKOR ÄR MINA MODELLER –
Jag älskar att porträttera människor- Stora som små

För mig är det oerhört viktigt att hela porträttfotograferingen blir en rolig upplevelse. Jag tar inga stela gruppbilder utan vi busar och skojar fram äkta och naturliga uttryck. Jag levererar avslappnade och genuina bilder. Mitt mål med fotograferingen är att ni ska känna glädje och pirr i magen när ni tittar på era bilder på väggen.

PORTRÄTTFOTOGRAFERING

Jag älskar att porträttera människor. Stora som små!

För mig är det oerhört viktigt att hela fotograferingen blir en rolig upplevelse. Jag tar inga stela gruppbilder utan vi busar och skojar fram äkta och naturliga uttryck. 

Jag levererar avslappnade och genuina familjebilder. Mitt mål med fotograferingen är att ni ska känna glädje och pirr i magen när ni tittar på era familjebilder på väggen.

HUR GÅR DET TILL?

BOKA TID
Om du vill boka ett specifikt datum så var ute i god tid för att garantera att du får den tiden som du vill ha. Man kan ibland även ha tur med kort varsel om någon blivit sjuk och bokat om.

Vi bokar in fotograferingen och du bestämmer själv vart vi fotar. I min studio eller på en fin plats ute. Jag fotar utomhus året om och föredrar det framför studion. Det blir så mycket mer levande bilder utomhus.

FOTOGRAFERING, EFTERARBETE & LEVERANS
Jag bokar alltid in en timme för fotograferingen, även om det många gånger bara tar 30-40 min. Men för att få avslappnade och harmoniska bilder är det viktigt att man inte känner sig stressad.

Efter fotograferingen väljer jag ut de bästa bilderna som jag därefter redigerar lätt i photoshop. Om du för dagen råkar ha fått en finne på näsan så kan du säga till mig så redigerar jag bort den i photoshop. Annars handlar det mest om att få till ett fint ljus i bilderna.

Inom en vecka efter fotograferingen får du ett urval med många fina bilder i stor variation via ett webbgalleri. Här väljer du i lugn och ro ut dina favoriter och kan efter att du sett bilderna även välja att köpa till fler digitala bilder till förmånliga priser. Ett par dagar efter att du valt dina favoritbilder redigeras de klart och levereras digitalt till dig.

SÅ FÅR NI ANVÄNDA BILDERNA
♡ Publicera dem på er egen webbsida, blogg eller i sociala medier. Ni måste alltid ange Foto: Karin M Persson, www.karinmpersson.se

♡ Bilderna får inte redigeras eller beskäras

♡ Ni får göra hur många förstoringar och framkallningar ni vill

♡ Ni får aldrig sälja bilderna vidare eller delta i tävling med dem utan att först kontakta fotografen

OM FOTOGRAFEN

Vad står M:et för i Karin M Persson kanske ni undrar? Jo M står för Margareta. Karin Margareta Persson hette jag när jag föddes 1982. Numer heter jag Karin Sahlin, då jag tagit min mammas flicknamn.

Företaget Karin M Persson Foto registrerades 2015 och jag är alltså inne på mitt 8:e år nu. Jag har hunnit med många fotograferingar under dessa år och jag har fotat över 100 bröllop!
När jag inte fotograferar tycker jag om att spela padel, och så är jag jägare och mår som allra bäst när jag är ute i skogen.

Jag bor i centrala Ludvika med den bästa sambon man kan tänka sig: border collien Chico, 12 år. Jag älskar renovering och inredning och tycker om att fixa i mitt hus som är byggt 1934.

Jag brinner starkt för att ta fram det vackra och unika hos varje person. Jag ser så mycket fint i varje människa och jag har svårt att vara tyst när jag ser något fint. Många gånger blir det en riktig egoboost för personen jag fotar.PRIS PORTRÄTT

♡ Konsultation kring fotograferingen 

♡ Fotografering i upp till 60  min på valfri plats inom Ludvika

♡ Webbgalleri med bilder för urval

♡ 5 st högupplösta digitala bilder med möjlighet att köpa till fler

2500 kr

familjefotograf-ludvika-dalarna

BOKNINGSFÖRFRÅGAN

Stäng meny